Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DEG tagok ^^

2010.05.16
Kyo:(Nishimura Tooru)
Becenevek: Kyo, Waru, Warumono
A bandában: Énekes
Születési év, hely : 1976. 02. 16.Kyoto
Csillagjegy: Vízöntő
Magasság: 160cm
Súly: 43 kg
Kedvenc sport: terrorizálni a többieket!
Kedvenc zene: X-Japan, Shiina Ringo, Buck-Tick
Személyiség: ingerlékeny, szeszélyes, vicces
Szereti a játékokat(konzol) aludni és az anime-t
Nem szereti az embereket
Szerinte a legfontosabb dolog a rajongók
Kedvenc étele a skorpió, kolbász, muffin, golyóstoll <(^×^)>
Nem szereti a májat és a répát
Aminek örül, ha kap: játékok (LDSoft, GameSoft), régi és hagyományos ruhák
Aminek nem örül, ha kap: cukorka
Gyűjt: Doraemon, Warumono figurákat
 
Kyo kicsit ért a gitárhoz és a basszusgitárhoz, mert sok hangszert kipróbált, mielőtt eldöntötte, hogy inkább énekelni fog. Nem sok szerencséje van a szemöldökpiercingjeivel. Az első elfertőződött és nagyon érzékennyé vált a helye, így Kyo eldöntötte, hogy inkább a másik oldalra szúrat be egyet, de az is elfertőződött!
 
Nem szereti, ha aranyosnak nevezik. Gonosz, és ijesztő kinézetűnek tartja magát, és igyekszik is úgy viselkedni. A rajongók szerint azonban minél jobban igyekszik ijesztőnek látszódni, annál aranyosabb!
 
Kyo beceneve a waru, ami egy manga is, de rossz embert jelent. Eredeti neve helyett születéshelyének, Kiotónak az első kanjiját vette fel névnek.
 
Van két ugróegere, Puchi és Buchi. 15 évesen kezdett el zenélni sok piercingje van, többnyire 10-13 db, és 6 tetoválása.
 
Szövegíróként is fantasztikus. Minden általa írt dalszöveg komor, fájdalommal teli. A koncerteken érzi elemében magát. Az egész színpadot kihasználja, körülugrálja, a hangjával pedig tud orgazmust, ordítást, hörgést és hányást imitálni egyazon dalban.
 
2001-ben kilukadt a dobhártyája. El kellett halasztaniuk több koncertjüket is, mert Kyo nem ment el orvoshoz időben, így a mai napig rosszul hall a bal fülére.
 
 
 
Kaoru:(Niikura Kaoru)
Becenevek: Vezér-sama, Kao, Kaokao
A bandában: Gitározik
Születési év, hely : 1974. 02. 17.Hyougo
 Magasság: 170cm
 Súly: 52 kg
Kedvenc cigaretta: Mild Seven Light
Kedvenc sport: Foci, baseball
Kedvenc zene: HIDE, X-Japan, Shiina Ringo
Személyiség: Rossz, nehéz természet
Ahogyan magát látja: Bonyolult természet
Szeret: Gundam
Nem szereti a rákot
Szerinte a legfontosabb dolog: a rajongók
Kedvenc étele a curry, burgonyasaláta, hamburger, csokoládé, sushi, dupla sajtburger, kínai ételek, ramen, okonomiyaki, takoyaki, akaihan ízű onigiri, gyudon.
 
Nem szeret enni rákot.
Aminek örül, ha kap: ruhák, kiegészítők, Gundamos dolgok
Kedvenc színe: lila, fekete
 
 
Rövidlátó, néha szemüveget hord. Fiatalabb korában focizott. Legjobban a testén az ádámcsutkáját szereti, mert szerinte férfias. Nem szereti, hogy kicsi a keze, mert így nehéz a gitáron játszania.
 
Szívesebben alszik az ágyon, mint a futonon, és teljes sötétség kell, hogy aludni tudjon. Minden új divatirányzatot követ. Kedvenc parfümje: Egoist Platinum, CK One; a kedvenc ruhadarabja a farmer; kedvenc évszaka pedig az ősz.
 
Ő a legidősebb az együttesben, így ő viselkedik közöttük a legkomolyabban. A legtöbb dal zenéjét ő írta, ami azért érdekes, mert azok közül a számok közül, amiket ő írt, mindegyik különböző. Amikor az együttesbe került mindenki megijedt a komolyságától, de persze neki is van komolytalanabb, gyerekesebb oldala. Nagy anime és mangarajongó. Szereti Shinyát piszkálni.
 
A koncertek alatt szereti hergelni a közönséget. Legtöbbször a zene ütemére bólogat. Mivel az arccsontja szép ívű, nem használ sok festéket, Kyoval ellentétben, aki állandóan több réteg festéket visz fel az arcára. A haja színét állandóan változtatja. Szereti a fekete ruhákat, amik nem sok bőrfelületet hagynak szabadon.
 
 
Die:(Andou/Kondo Daisuke)
Becenevek: Die, Dai, Dai-suki
A bandában: Gitározik
Születési év, hely: 1974. 12. 20.Mie
Magasság: 178cm
Súly: 61 kg
Kedvenc cigaretta: Salm Light
Kedvenc sport: foci, baseball
Kedvenc zene: Sakai Noriko, Hide
Személyiség: komoly és becsületes...szemtelen, mert szereti piszkálni azokat, akikkel találkozik
Ahogyan magát látja: szorgalmas, komoly, becsületes
Szereti a sajtot, szakét, Shinyát piszkálni
Nem szereti a nyers dolgokat és az esőt
Szerinte a legfontosabb dolog: az élet
Kedvenc étele: tofukockák, burgonya, szalonna, sajtos rántotta, tej, sajt, spagetti, sült hús, okonomiyaki, curry, pizza, hamburger, ramen, stb.
 
Nem szeret enni tenger gyümölcseit, tüskés állatokat, nyers ételeket
Aminek örül, ha kap: cigaretta
Aminek nem örül, ha kap: nyers dolgok, cukorka.
 
4 lánytestvére van. A melle különösen csiklandós. Rövidlátó, kontaktlencsét hord. Ő a legbékésebb és legvidámabb Dir en Grey tag.
 
Die ugyan a második gitáros az együttesben, de nem kevésbé tehetséges, mint Kaoru. Valójában nagyon is ért ahhoz, amit csinál: amikor ő és Kaoru együtt játszik, igazán érdekes zenéket csinálnak. A gitározás mellett néha háttér-vokálozik is, főleg a régebbi számokban, mint pl. az Ash és a Zan; határozott de kedves és lágy hangja van. A koncertek alatt Die olyan, mint minden más gitáros: néha hergeli a közönséget; vagy egyszerűen Kyo mellé áll, ha énekel. Példaképe a Craze gitárosa.
 
Die a legbeszédesebb pasi az egész zenekarban, és ő a "mókamester". Ő és Kaoru rendszeresen ugratja a többieket, főleg Shinyát. Nevét a japánok Dai-nak ejtik, mert ez a Daisuke beceneve, bár néhányan azt állítják, hogy csak azért változtatta meg a írását Die-ra, mert angolul az halált jelent.
 
Nagyon büszke volt hosszú, vörös hajára, amit középiskola óra növesztett. Szinte kizárólag vörösre festi, és általában szétáll minden irányba. Azóta levágatta és befestette sötét gesztenyebarnára. Ha valaki azt mondja rá, hogy szörnyen néz ki, azt bóknak veszi.
 
Komoly súlyproblémái voltak, mert pár rajongója azt mondta, hogy kövér. Emiatt komoly fogyókúrába kezdett és túlságosan lesoványodott.
 
Kedves, gyerekesen tréfálkozó természetével ellentétben ruhái legtöbbször extrém bőrruhák, sminkje pedig erős, bár nem annyira mint Kyoé.
 
 
 
 
 
Toshiya:(Hara Toshimasa)
Becenevek: Toshiya, Tochi (Totchi)
A bandában: Basszusgitáros
Születési év, hely : 1977. 03. 31.Nagano
Magasság: 179cm
Súly: 58 kg
Kedvenc cigaretta: VIRGINIA SUMS LIGHT 6mg
Kedvenc sport: Baseball
Személyiség: elkényeztetett, türelmetlen, önző, egoista
Szeret: halászat, otthon pihenés,
Nem szeret: rossz dolgok
Szerinte a legfontosabb dolog: szülők, Dir en Grey, a rajongók
Kedvenc étele: sok minden, zöldséglevek
Nem szeret enni petrezselymet és brokkolit
Aminek örül, ha kap: ruhák, cipők, kiegészítők, figurák (mániákus gyűjtő), cigaretta
Aminek nem örül, ha kap: romlandó dolgok és édességek
Kedvenc színe: főleg a kék; piros
Kedvenc ruhatervezői: Vivienne Westwood, Masaki Matsushima, Milkboy
 
Divattervezést tanult. Az orra a legcsiklandósabb. Ő is kontaktlencsét hord. Szabadnapjain félreteszi lustaságát.
 
Toshiya hálószobája vörösre van festve, azért akarta ilyenre, mert a vörös szín energiát áraszt, ő pedig a hálóban szeretne feltöltődni egy átdolgozott, nehéz nap után. Az Embryo volt az első dal, ahol nem használt pengetőt. Toshiya még most is váltogat a pengetős és a pengető nélküli játék között.
 
Toshiya volt az egyetlen, aki nem volt a La:Sadies tagja, mielőtt összeállt a Dir en Grey. Régebben próbálkozott a dobokkal és a gitárral, de később azért választotta a basszusgitárt hangszeréül, mert úgy gondolta, hogy könnyebb megtanulni játszani rajta, mivel kevesebb húrja van, mint egy hagyományos gitárnak. Azonban hamarosan kiderült, hogy ez nem igaz: sok időt töltött gyakorlással, és így vált az egyik legtehetségesebb basszusgitárossá! A Cage című dalban a gitárszólója példázza, hogy milyen fantasztikusan energikus, mégis lágy a játéka.
 
Toshiya - csakúgy, mint Kaoru - nagyon jól rajzol és nagy manga, anime rajongó. Sok ruháját épp egy-egy manga magazin szereplője ihlette. Ugyanakkor szereti a japán horrorfilmeket is.
 
Toshiya imádja rajongóit, ezért néha úgy tesz a színpadon és a fotózásokon, mintha flörtölne a többiekkel. A koncertek alatt néha előveszi kedvenc játékát, egy vizipisztolyt és a közönséget lespricceli vele.
 
Toshiya vibráló és gyerekes, tele energiával, mindig kész egy kis játékra. Ha valami miatt boldog, rögtön lehet látni rajta: hatalmas vigyora azonnal elárulja; ugyanakkor azt is rögtön észrevenni, ha elszomorítják. Egészen karcsú és ő a legszebb nőként felöltözve. Gyakran öltözött olyan ruhákba, amik nem sokat takarnak nőies testéből: sok pvc és necc, csipke és bőr, különleges módon keveredve egymással; gyakran kék színben. Ruhái nagyon kidolgozottak és nagyszerűen néz ki bennük. Mostanában ezt a stílust egyedül Shinya folytatja, de ő sem olyan határozottan, mint régebben és a VK időkben. Arca természetesen szép, így nincs is szüksége sminkre. Ha kisminkeli magát, egyenesen gyönyörű lesz. Gyakran extrém sminkeket ken magára, a haja pedig mindig más színű, kék és fekete árnyalatú.
 
 
 
 
 
Shinya:Terachi Shinya)
Becenevek: Shinya, Shin-chan
A bandában: Dobos
Születési év, hely : 1978. 02. 24 Osaka
Magasság: 170cm
Súly: 42 kg
Kedvenc sport: nem szeret sportolni
Kedvenc zene: Ayumi Hamasaki, Morning Musume, Yoshiki zenéje
 Személyiség: Király
 Ahogyan magát látja: lány
Szereti a zenét
Nem szereti a cigarettát
Szerinte a legfontosabb dolog: rajongók mindenhol
Kedvenc étele a zselé, nyers saláta és káposzta, marhahús, spagetti
Majdnem minden ételt utlja
Aminek örül, ha kap: ruhák, CD-k
Aminek nem örül, ha kap: plüssállatok
 
Nagyon csiklandós. Szívesen és sokat iszik alkoholt. Rövidlátó, ezért kontaklencsét hord. Csodálja Yoshikit. Gyerekkora óta Kung-fuzik. Az őszt és a tavaszt szereti. Nagyon zárkózott, szinte semmit nem lehet tudni a magánéletéről.
 
Bár ő a legtörékenyebb alkatú a csapatban, mégis ő a legakaratosabb. Törékeny testéhez képest szokatlan erővel és energiával dobol. Ő az egyetlen, aki nem dohányzik, szereti az egészséges életmódot.
 
Szereti az állatokat, van két kutyája. Miyu a chivava, és Puppy a papillon. Shinya nagyon elkényezteti őket. Miyut mindenhova magával viszi
 
Általában csak egy vékony réteg smink van rajta, ami kiemeli formás ajkát és szemeit. Haja általában világos árnyalatú. A Visual kei-es időkben extrém szabásvonalú női ruhát és combig érő csizmát hordott.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.