Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6. Így még finomabb / Fagyi /

2010.05.16
Saga Pov
 
Oh...Chib. Ezzel a fordulattal nagyon meg leptél, nem is tagadom. De, hogy ennyire könnyű préda lettél, az csak nekem jó. És ki is használom, hogy mennyire vágysz az érintésemre, s legfőképpen RÁM. De kicsikém, elkell keserítselek. Nem foglak megdugni. Nem, nem. Hagyom, hogy szenvedj. Azt akarom, hogy az a vágy járja át egész lényed, ami engem mindig. Pont ezért fogod te megtenni az utolsó lépést. Szinte könyörögni fogsz, hogy dugjalak meg.
Hm...de ez a fagyis akció most pont kapóra jött. Aj, hogy mennyire akart az elején tiltakozni. De a teste teljesen mást súgott. Szinte éreztem, hogy kíván.
- Saga... mit akarsz ezzel?? - sóhajtotta, s akaratlanul is, de keze hajamhoz vezette, s ujjaival beleszántott. Jól esően sóhajtottam egyet, s elszakadtam nyakától.
- Eltűntettem a fagyit. - váltottam ismét arra a hideg hangtípusra. Láttam, hogy hangom hallatán megremeg, s mikor felkeltem mellőle, mérgesen fujtatott egy sort. Ó Chibi...csak nem azt akartad, hogy fektesselek meg?!
Ravasz vigyor kúszott az arcomra, s lehunytam szemeim. Visszagondoltam ez elmúlt pár percre, s már a gondolattól megborzongtam. Vággyal töltött el, hogy elképzeltem, ez fordított felállásban. Az én nyakamon, netán felsőtestemen a fagyit, s egy élvezettel nyalakodó Rukit. Áááá....ez rosszabb, mintha pornót néznék. Komolyan, annyira izgató már a gondolat is. Hirtelen ötlettől vezérelve felkaptam egy gatyát, s szó nélkül itt hagytalak. Szinte rohantam a liftbe, s onnan le az étkezőbe. Wááá...tiszta hülye vagyok...ez teljesen ellent mond a tervemnek...de nem érdekel...nekem kell a méregzsák. Ha nem dugom meg, akkor is élvezni akarom ezt a mai napot.
Amilyen gyorsan csak tudtam, kikértem egy tölcsér fagyit. Mint megtudtam, az epres a kedvenced, így azt vittem fel. Azt akarom, hogy ő is épp úgy élvezze a dolgot mint én. Amihez nem fér kétség, hogy így is lesz. Hiszen azok a csillogó szemek...Ah… Kami-Sama... Komolyan kikészít vele. Még ha nem is tud róla. Egyszerűen rohadt izgató. Már csak ránézek, és vággyal töltődök fel.
Ha tudná, hogy mióta figyeltem. Akár a színpadon, akár a PSC-ben. Mindig rajta tartottam a szemem. Azok a fanservicek amiket leadott... Hát... azoktól komolyan majdnem a gatyámba élveztem. Azzal a sexy csípő mozgásával, s ahogy magát szokta simogatni. Egyszerűen elvette az eszem. Igen,...nekem! Hogy mért meglepő ez?!
Általában én vagyok az, aki miatt elvesztik az emberek az eszük. Ezt a helyzetet kihasználva szerzem meg őket magamnak. De a Chibi más. Komolyan olyan érzésem van, mintha bele szerettem volna. Jézusom Takashi!!! Megbolondultál... Még, hogy te szerelmes.- szidtam magam gúnyosan.
De nekem Ruki nem csak egy alkalomra kell. Nem, nem, nem!! Nekem sokszori sexre kell. Sőt... Azt akarom, hogy minden reggel mellettem ébredjen, s tegye boldoggá a reggeleimet. Hm...nem is rossz ötlet. Ez szinte már olyan lenne mint egy rendes kapcsolat. Ami valljuk be, nem ártana. Már unom, hogy egyedül vagyok. Csak sex partnereim vannak. Nekik többre nem is kellek puszta testi kapcsolatnál. Végül is igaz, hogy nekem sem kellenek ők. Az összes ugyan olyan. Unalmas, fafejű. Ellentétben Rukival. Ezzel a kis sexy méregzsákkal. Ajj...imádom az agyát húzni...Olyan dühösen tud rám nézni, hogy komolyan kacagni tudnék rajta. Pedig csak húzom az agyát. De ő erre nem jön rá.
A gondolat menetem az szakította meg, hogy hirtelen felértem a lifttel, s kinyitódtak az ajtók. Várj Ruki...jön Saga! Magamban elkezdtem kuncogni, s beléptem az ajtón. Gyorsan bezártam, s elfordítottam a kulcsot. Khm.. nem lenne szerencsés egyikünk részéről sem, ha most jönne be akárki. Én személy szerint kinyírnám.
Hirtelen kifutott Ruki a szobából, s előttem termett. Szemei dühösen szikráztak, s csak egy törölköző volt rajta. Nyilván volt fürdeni. Közelebb ért, s megcsapott a tusfürdő kellemes illata. Stop...ez az én illatom. Ruki...csórod a szagom?! Nah...neked még megengedem. Viszont, ahogy hajáról egy vízcsepp mellkasára csöppent, s végig folyt egész hasán, majd a törölközőbe veszett, az igencsak felcsigázott.
- Hol a pokolban voltál??? - rivallt rám, s a hatás kedvéért, még lábát is idegesen a földhöz verte.
- Hoztam neked fagyit! - vigyorodtam el sokat sejtetően. Persze, azt már neki kell kitalálni, hogy rólam kell leennie. Különben a szeme láttára nyalom el. Mármint a fagyit...vagy lehet, hogy később mást is...kitudja...
Láttam rajta, hogy őszintén meglepődik. Az a makacs csillogás is eltűnt szeméből. Mosolyogva figyeltem arcát, hogy szemei szinte szugerálják a fagyit. A fagyit, és nem engem. Hát nem felháborító?! Egy kis nyalánkságért engem észre sem vesz.
- Arigatou Saga-sama...- nézett rám egy pillanatban a másikban meg már ki is kapta a kezemből a tölcsért.
- Hé.... - kiáltottam rá, mire rám nézett. Tekintete tele volt kérdéssel, de láttam, hogy jelenleg nem nagyon érdekli más, csak a fagyija, Vigyorogva belenyalt, mire felsóhajtottam. Kami-Sama… Mi lenne ha a fagyi helyett mondjuk a farkamat kényeztetné a nyelvével. Ajj...már a gondolattól merev leszek.
Elmosolyodott reakciómon, s fordult is meg, hogy elmenjen. Na nem...én hoztam neked fagyit, de nem mondtam, mi az ára. Állj csak meg Ruki...
- Ruki... - nyöszörögtem, s elkaptam hátulról. Hozzá préseltem magam, s derekát szorítottam. Kimondhatatlanul jól esett. Szinte nem is vágytam másra, csak ölelhessem. Kellemesen felsóhajtottam, s hajába csókoltam. Erre megrezzent, s el akart távolodni. De vajon én engedtem?! Persze, hogy nem!
- Saga...mit akarsz?? - morogta, mire elmosolyodtam. Egy hirtelen mozdulattal megfordítottam karjaimban, s szemébe néztem. Felismerhetetlen érzéseket láttam a szemébe. Valamiféle csalódást...Kedvesen rámosolyogtam, amit megemlítek, nagyon nem szoktam csinálni. Csak nem előhozod a kedves, normális énem, Ruki?! Lassan ajka felé közeledtem, de közben csak szemeit néztem. Mikor rájött, mire készülök, egyre csak nőtt a szemében a csalódottság. Most mit tettem?! Hoztam neki fagyit is ...könyörgöm...
- Mi a baj?? - simítottam meg kedvesen állát. Megrázta fejét, s szemeit másfele fordította. - Ruki!!! Nézz a szemembe... - követeltem.
- Nem...hagyjál! - sóhajtotta, s e lakart lépni tőlem. Na nem Chibi. Egy eléggé izgult, s érzelmekkel teli Sagat csak így nem tudsz lerázni. Ahhoz egy egész lavina kéne. Most itt történni fog valami...Még hozzá közted és köztem.
Miután rájött, hogy úgysem engedem el, le mondóan felsóhajtott, s ismét a fagyit kezdte nyalni. Magamban elmosolyodtam, s tudtam, hogy most jött el az időm... Egy gyors mozdulattal kikaptam a kezéből a fagyit, s győzelem ittasan meglengettem a fejem felett. Először csodálkozott, majd ugrálni kezdett érte.
- Ide vele!!!! - visítottam hisztérikusan. Elnevettem magam, s nemlegesen megráztam a fejem. Fogtam magam, s bementem a szobába. Ledobtam a nadrágom, s egy szál alsóban befeküdtem az ágyamba. A fagyit a számhoz emeltem, s Ruki szeme láttára, enni kezdtem.
- Saga... az az enyém...- siránkozta, s mellém ült. Wáá...ahogy felhúzza a lábait és még mindig csak az a törcsi van rajta. Olyan szívesen letépném azt róla...Nem...már kitaláltam, hogy mit is fogunk mi ketten csinálni. Már rá is jöttem. Na, az én zsenialitásom!!! No egoo!
- Hm... mit szólnál, ha Sagas fagyit kapnál?! - vigyorogtam kajánul, mire fejbe vágott.
- Nem foglak leszopni...- nyöszörögte, mire felkuncogtam. Ejnye Chibi...rossz az, aki rosszra gondol. De ha már megemlíted, nyugodtam leszophatnál. És akkor lehetőleg használd is azt az izgató nyelv technikát, amivel a fagyit nyaltad. Még ha nem is tud róla ,de a látvány igencsak ott volt.
- Speciel nem arra gondoltam! - kuncogtam- De akár az is jöhet- erre ismét fejbe csap. Hát komolyan olyan vagyok én, mint akit folyamat verni kell. Izé...kiverni maximum.
- Akkor?? Mégis mit akarsz??? - mosolyogta, mire elcsodálkoztam. Hát ezt nem vágom. Az előbb még tiszta mérgesen nézett rám, most meg már vigyorog. Mindegy is. Így legalább még jobb lesz ez az egész dolog. Csodás dolgokat fogunk mi még itt csinálni...Abban biztos vagyok.
- Azt akarom… - ültem fel az ágyon, s néztem a fagyira, ami már nagyban olvad- hogy - Rukira pillantottam, majd vigyorogva a fagyit mellkasomra nyomtam. A hirtelen jött érzéstől felsóhajtottam, s hagytam, hogy egész hasamon végig follyon. Megfogtam a tölcsért, s letettem az ágy mellé, majd ismét elfeküdtem.
- Ezt te sem gondolhatod komolyan! - vigyorogta, s felállt mellőlem. Hihetetlenkedve néztem rá. Azt mondja, illetve csak utal rá, hogy nem akarja, de már mászik is felém az ágyon. És istenem...a szemei... tele vannak valamiféle bizonyítási vággyal.
- Itt a fagyid...- nevettem, s végig mutattam magamom. Felkuncogott, s hirtelen feljebb húzta combjain a törölközőt, s ágyékomra telepedett. Egy hangos sóhaj szakadt ki belőlem. Ahh...Ruki...ez aztán tudja, mit kell tennie, hogy teljesen elveszítsem a fejem. Egy szó nélkül ráhajolt felsőtestemre, s végig nyalt rajta.
Jól esően felsóhajtottam, s hajába túrtam. Egy pillanatra sem lazsált. Nyelve egyfolytában dolgozott hasamon, hogy a fagyit eltüntesse.
Lassan már csak azt éreztem, hogy a fagyi eltűnt, viszont gazdagabb lettem egy jókora merevedéssel. Amit természetesen Ruki is észre vett. Hiszen éppen rajta ült. Mielőtt bármit tehetett volna hirtelen felültem, s vadul ajkára martam. Kezemmel végig simítottam csupasz hátán, mire lassan elengedte magát, s viszonozta a csókot. Erre vártam. Hogy ne legyen több ellenkezés, s ő is akarja. Vadul kezdtem ajkait ostromozni, s gyengéden alsó ajkait harapdáltam. Felsóhajtott, s átkarolta nyakam. Ezzel egy időben viszont nyelvem fürgén szájába toltam. Nem ellenkezett ...sőt!!!! Még ha lehet, nálam is türelmetlenebb volt. Csak marcangolta ajkaim. Kikészít...már a szájával kikészít. Egyre jobban mélyítettük a csókot, s közben kezem hátáról fenekére tévedt. Hirtelen megmarkoltam, mire a számba nyögött. Igen, igen és igen. Ez ördögbe is, ezt akartam. Mióta csak ismerem erre vágytam. Hogy édesen számba nyögjön, s élvezzen minden velem töltött pillanatot. ÉS végre be is teljesül a kívánságom. De nem...azt azért nem felejtettem el, hogy neki kell majd könyörögnie, hogy megérezzen magába. És most nem is dugni fogunk...
Hirtelen elengedtük egymást, s szaporán kezdtünk lélegezni. Ahh.. egyszerűen ahogy ránéztem duzzadt, vörös ajkaira...Elmosolyodtam, s elkezdtem törölközőjét bontogatni. Nem szólt semmit, csak mosolygott, s félre söpörte a kezem. Lekapta saját magáról, mire meglepetten néztem rá. Ő is ennyire kíván?!
- Rajtad még sok ruha van! - vigyorogta, s ezzel boxeremre célzott. Most azt hiszi, hogy dugni fogunk...pedig nem. Hidd el nekem. Már amennyire csak tudom, tartom magam az eredeti tervhez. Csak ne gyengüljek el.
Mielőtt bármit tehettem volna, lepattant rólam, s türelmetlenül lerángatta alsóm, ami már rettentően szűk volt. Kösz Chibi...hálám örökké üldözni fog.
Mosolyogva nézett le merevedésemre, s ismét ölembe találtam. Ahogy rám telepedett, direkt hozzá dörzsölte saját merevedését enyémhez. Ennek következtében mind a ketten jól esően felnyögtünk. Kezem merevedésére csúsztattam, s végig simítottam rajta. Hátra vetette a fejét, s felsóhajtott.
- Saga... nem lehetne, hogy magadat?? - nyögdöste, mire ujjaimmal kényeztetni kezdtem. Nem Ruki..nem lehet.... Arra még várnod kell, hogy megrakjalak. Türelem Sagat terem.
Fürge ujj mozdulatokkal kezdtem tovább fokozni izgalmát, mire hallkan nyögdösött. Hirtelen megéreztem ujjait saját merevedésem körül. Elmosolyodtam. Tehát azt akarja, hogy menjek vele én is. Nem is rossz ötlet. Ha átgondolom egész jól hangzik, s egyszerre menjünk el egymásra élvezve.
Ujjait még gyorsabban mozgatta mint én rajta, s éreztem, ha tartja ezt a tempót, pillanatokon belül elélvezek. Arcába néztem, s láttam , hogy nem vagyok vele egyedül. Szemei a vad, kielégítetlen vágytól csillogtak. Elmosolyodtam rajta, s felé hajoltam. Tudta mit akarok, így ő is közelített arcom fele. Örült módjára ajkaira martam, mire megszorítottuk egymás merevedését.
Hatalmas sóhajok törtek elő belőlünk. Elváltunk a másik ajkától, s a nevét nyögve elélveztem.... Csak mosolygott, mire hirtelen háta ívbe feszült, s felnyögve kezemre élvezett. Feje vállamra omlott, s mind ketten levegő után kapkodtunk. Átkaroltam Ruki hátát, s öleltem magamhoz. Basszus...hogy én mióta vártam már erre. És jobb volt, mint gondoltam. Egyszerűen fantasztikus. És jól esik, hogy most ölelhetem magamhoz.
Hirtelen leszedtem a lepedőt az ágyról, s kezemet töröltem meg benne. Miután letakarítottam magamról Ruki élvezetét, ő is ugyan ezt tette. Mosolyogtam minden kis mozdulatán. Egyszerűen imádnivaló. Már komolyan egyre jobban várom, hogy alattam vonaglodjon, s nevemet sikítsa...
Ledobtam a földre a lepedőt, s még mindig öleltem Rukit. Így ahogy voltunk, egymásba gabalyodva, elfeküdtem vele az ágyon. Magunkra húztam a takarót, s szemeibe néztem. Valami felé nyugodtság telepedett meg bennük, s mosolyogva nézett vissza rám. HA tudná, mennyire jól esik, hogy velem együtt élvezte a dolgot, s most is szorosan hozzám bújik.
- Arigatou Ruki!!! - pusziltam meg homlokát gyengéden. Bólintott egy aprót.- Remélem tudod, hogy nem csak egy alkalomra kellettél nekem! - szemei fel csillanak, s még közelebb préseli magát hozzám. Tehát ő sem rövidtávra tervez. Ennek örülök.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.